Varaa luento

varaa luento

Saatavilla useita valmiita luentoja – tai kysy haluamastasi aiheesta

Haetko ohjelmaa yhdistyksen kokoukseen tai varainhankintaan? Tulen mielelläni puhumaan kissoista ja kissojen hyvinvoinnista paikan päälle. Tarvittaessa järjestän myös etäluennon.

Luennon aiheita voisi olla esimerkiksi stressitilanteet, tutustuttaminen, kissan koulutus, ruokinta ja erilaiset ruokinnan ongelmatilanteet tai vaikka eläinlääkäriä varten kouluttaminen.

erilaisia luentopaketteja

Kissan hyvinvointi

Mitä tarvitaan, jotta kissan hyvinvointi toteutuu arjessa? Noin kahden tunnin luento, jossa käydään läpi hyvinvoinnin peruspalikoita ja esimerkkejä käytäntöön tuomisesta.

kissan ruokinta

Meneekö sormi suuhun kissanruokahyllyllä? Mitä kissan ruokinnassa tulee ottaa huomioon? Mitä on perushyvä kissanruoka? Miten paljon kissalle tulee antaa ruokaa? Noin kahden tunnin luento.

Kissan virikkeistäminen

Mitä virikkeillä tarkoitetaan? Miksi kissaa tulisi aktivoida ja virikkeistää? Miten virikkeistäminen tuodaan arkeen pysyväksi asiaksi? Noin kahden tunnin luento.

hinnat

Kysy myös kustomoituja luentoja haluamastasi aiheesta!

Kahden tunnin luentokokonaisuus 300 € + ALV 24 % (372 €)

…tai osallistujien mukaan 20 € + ALV 24 % per osallistuja (min. 10)

Paikan päälle tultaessa kilometrit 0,50 €+ALV/km Valkeakoskelta

"Olemme todella tyytyväisiä Riikan palveluihin. Meillä on kahden kissan välillä kärhämää, joten käännyimme Riikan puoleen. Kotikäynnillä saimme paljon hyviä vinkkejä ja myös etätapaamisessakin saimme vielä lisää työkaluja. Riikan vinkeillä pääsimme aloittamaan kissojen välien korjausta (joka voi viedä vuosiakin) ja jo kk päästä näimme tuloksia. Riikka antaa rohkeasti palautetta, mutta on myös ymmärtäväinen ja helposti lähestyttävä. :) Suosittelemme ehdottomasti Riikkaa avuksi kissatalouden ongelmatilanteisiin. "

- Pekko, Tilda sekä isäntä ja emäntä-